نوع فایل : ( Word ) قابل ویرایش تعداد صفحات : 19صفحه بخشی از تحقیق : مقدمه اعضاء مختلف درختچه زرشك ( ريشه ، پوست ، ساقه ، برگ وميوه ) ازنظرخواص طبي ودرماني ( مانندوجوداكسي آكانتين وبربرين درريشه ) ومصارف خوراكي ( طعامها، آشهاوغيره ) وصنعتي ( رنگرزي ، تانن سازي ، منبت كاري وخاتم سازي ) وسايرمصارف آن ( ازقبيل تهيه ژله ، مرباوتهيه نوشابه ها) ازديربازموردتوجه مردم ايران وسايرملل بوده وهست .قدمت زرشك رابه دوره اثوسن نسبت مي دهند1ودرايران هم ازساليان قبل تابه امروزگياه شناخته .
دانلود فایل های کمیاب زرشك ,فایل ,تحقیق ,برداشت زرشك ,داشت برداشت ,كاشت داشت ,مورد كاشت منبع
درباره این سایت